Cakes Wonderland

Cakes Wonderland is een bakatelier in Barendrecht, waar heerlijk taarten & cakes worden gemaakt voor allerlei gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften, baby shower en kerst.

Ook maken wij cup cakes, cake pops, versierde cookies, makarons en zelfgemaakte cakeklassiekers. Ook hebben we geschenken die passen ook door de brievenbus. We hebben leuke workshops die je kunt volgen en zelfs je kinderfeestje kun je bij ons vieren!

De zorg voor onze producten herken je niet alleen in het artistieke ontwerp maar ook in de heerlijke en onvergetelijke smaken!

.

Over Clara

Hoi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Clara van Os.

Koken is altijd mijn hobby geweest en ik ben dol op taarten bakken. Dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt is begonnen tijdens het maken van een taart voor de eerste verjaardag van mijn dochter. Vanaf dat moment ben ik veel gaan experimenteren met verschillende smaken en heb ik nieuwe technieken aangeleerd. 

Bij Cakes Wonderland ben je van harte welkom om je smaken te ontdekken. Maak een afspraak en plan je bezoek op mijn atelier. Samen maken we van jouw wensen een heerlijke taart.

Hoe ik werk

Omdat elke taart persoonlijk en bijzonder is, nodig ik je om een offerte aan te vragen en/of contact met mij te nemen.

Neem contact op